Even voorstellen   

 

Wilma Wessels

 

Sinds 1976 heb ik  in de gezondheidszorg gewerkt na een opleiding tot verpleegkundige Z.

Mijn ervaring in het werken met kinderen en volwassen met een beperking hebben mij geleerd om te kijken naar de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft.

 

Door persoonlijke ervaringen en klachten ben ik geïnteresseerd geraakt in alternatieve geneeswijzen. Ik heb een 3 jarige Shiatsu-opleiding gevolgd aan het instituut Qing Bai en afgerond in 2007. In deze opleiding is gekozen voor een verbinding met de Traditionele Chinese Geneeskunde.

 

Ik sta ingeschreven in het BIG register als verpleegkundige. Tevens heb ik in juni 2011 en 2016 de opleiding Westerse Medische Basiskennis (HBO niveau) met succes afgerond. Deze opleidingen en de jaarlijkse bijscholingen zorgen ervoor dat ik gekwalificeerd ben door de beroepsvereniging, waardoor mijn shiatsubehandelingen door een groot aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed worden. 

 

In januari 2008 ben ik mijn praktijk gestart.

Gevolgde bijscholingen: 

In 2009 heb ik de Dornmethode gevolgd en de Breuβmassage.

In 2011 en 2012 heb ik bijscholingen gevolgd voor Chi Nei Tsang I en II. 

In 2013 heb ik de opleiding gevolgd tot Triggerpointcoach module 1 en in 2017

module 2 als aanvulling op mijn behandelmethoden. 

In 2015 heb ik de opleiding voor counseler gevolgd. 

In 2017/ 2018 heb ik de bijscholing gevolgd voor Japanse acupunctuur, een methode waarbij kleine naaldjes gebruikt worden, die ondersteunend kunnen worden ingezet bij shiatsu.