Ontspan je rug met Breuss massage in ede

 

Met deze massage kunnen veel wervelkolomproblemen zoals: scoliose, ziekte van Bechterew, ziekte van Parkinson op een ongevaarlijke manier worden behandeld, zodat ook daar ontspanning wordt gecreëerd. Het kan als een massage vorm gebruikt worden met name bij mensen met chronische rugklachten.

 

Breussmassage is een tussenwervelschijfmassage die zich uitstekend laat combineren met de Dornmethode en Shiatsu. Bij hevige wervelkolomproblemen, enorme rugpijn of zeer verkrampte spieren is de Breuss-massage een ideale voorbereiding op de Dorn-therapie. 

 

De Breuss-massage kan ook na de Dorn-behandeling gegeven worden om de wervelkolom nog meer te strekken.

 

Deze massage wordt als heel ontspannend ervaren. Er wordt gebruik gemaakt van Johannesolie, die bekend staat om zijn herstellende eigenschappen.  

Deze olie werkt ontspannend bij spierpijn, rugpijn, spit en reumatische pijnen.

  • Tijdens de zwangerschap is het gebruik van Johannes-olie bij de massage ten strengste af te raden. Deze olie kan de weeën opwekken.
  • Cliënten waarbij tijdens de massage de rug met Johannesolie is behandeld of waar nog resten van Johannesolie bij aanwezig zijn mogen niet zonnebaden of van een hoogtezon gebruik maken. Johannesolie kan brandwonden veroorzaken!

Wilt u meer Info of een afspraak maken,  ga dan naar de contactpagina